Σχεδιαστικά & διακοσμητικά
Ο χώρος μας διαμορφώθηκε έτσι ώστε να συνδυάζει την καλαισθησία με την οικειότητα.
Ο μοντέρνος σχεδιασμός αναδεικνύει τη φρεσκάδα και την καινοτομία που κατέχουν κυρίαρχο ρόλο στη φιλοσοφία μας.
Οι χρωματικοί τόνοι και η επίπλωση του ιατρείου αποπνέουν ηρεμία αλλά και τη σιγουριά που οφείλει να νιώθει κάθε γυναίκα που μας επισκέπτεται.

Παράλληλα το ιατρείο μας έχει εξοπλιστεί με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, παρέχοντας τη δυνατότητα για ακριβέστερες και πιο έγκυρες διαγνώσεις.

  • Ο υπερηχοτομογράφος (3D/4D) General Electric Voluson E6 είναι ίσως το πιο επιτυχημένο μοντέλο της εταιρείας και αποτελεί σημαντικό εργαλείο στην ανάδειξη των παθολογιών των έσω γεννητικών οργάνων. Ταυτοχρόνως, η εντυπωσιακή του εικόνα στο μαιευτικό υπέρηχο μας χαρίζει όχι μόνο αξιόπιστες διαγνώσεις, αλλά και μοναδικές εικόνες των εμβρύων.
  • Το κολποσκόπιο COLPO-L100 LED διαθέτει υψηλής ευκρίνειας εικόνα και καθιστά τη διενέργεια της κολποσκόπησης μία ευχάριστη διαδικασία. Επιπλέον, με το ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής και αποθήκευσης εικόνων, μπορούμε να διατηρούμε το προσωπικό αρχείο της κάθε ασθενούς.
  • Ο υπερσύγχρονος ασύρματος καρδιοτοκογράφος SOMO F8-7 αποτυπώνει με μεγάλη ακρίβεια τους παλμούς του/των εμβρύου/-ων και τις συστολές της μήτρας. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε το έμβρυο πιο αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα η έγκυος δε χρειάζεται να είναι καθηλωμένη καθώς φέρει ασύρματες κεφαλές.
  • Η γυναικολογική καρέκλα είναι η πλέον σύγχρονη που κυκλοφορεί στην Ευρώπη, ενώ προσφέρει άνεση καθώς τα πόδια της εξεταζόμενης δεν είναι σταθερά στα γνωστά υποπόδια, αλλά αντιθέτως στηρίζονται σε λοξά υποπόδια πατώντας με τα πέλματα.